اعتماد به نفس

اعتماد به نفس

داشتن مهارت اعتماد به نفس یکی از لازمه های زندگی اجتماعی است. ما از کودکی تا آخرین روزهای زندگی خود به داشتن این مهارت نیاز داریم. زیرا این موضوع ارتباط بسیار مستقیمی با کیفیت و موفقیت زندگی ما دارد. در بسیاری از مواقع نبود اعتماد به نفس می تواند مسیر زندگی یک شخص را تغییر داده و از رسیدن به موفقیت بازدارد! موضوعی که می بایست به آن توجه داشته باشیم این است که افزایش اعتماد به نفس با یکسری راهکارهای علمی و عملی قابل دستیابی بوده و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد. در واقع اعتماد به نفس یک مهارت است و بصورت اکتسابی در طول زندگی هر شخص بدست می آید. حال اگر این مهارت پایین تر از حد لازم باشد با یکسری راهکارهای روانشناسی می توان آنرا افزایش داد.

اعتماد به نفس چیست؟

اعتماد به نفس چیست

اعتماد به نفس یا Self-Confidence یعنی قدرت نمایش توانایی ها در حد نیاز و خواسته فرد. یعنی اگر توانایی انجام یک کاری را داریم پس نیازی نیست نگران چیزهای دیگر باشیم. ممکن است اشتباه و یا آن چیزی که برخلاف خواسته ماست برای هر کسی که اعتماد بنفس بالایی دارد اتفاق بیافتد. اما نکته مهمتر اینجاست که با وجود اعتماد به نفس معمولا به چیزهایی که می خواهیم و می دانیم که می توانیم، می رسیم. اشخاصی که اعتماد به نفس پایینی دارند معمولا عکس العمل افراد دیگر را بهانه ای قرار می دهند برای توجیه عدم انجام کار! اما این تصور اشتباه است زیرا ما در نظر انسانهای دیگر آنقدر مهم نیستیم که خودمان تصور می کنیم. دانستن این موضوع کمک بسیار زیادی به ما خواهد کرد تا با آرامش و آسودگی زندگی کنیم. ضمنا زمانی که ما می دانیم موفقیت مان حتمی است نیازی به داشتن نگرانی نیست.

چگونه مهارت خود را افزایش دهیم

علت نبود اعتماد بنفس باید ریشه یابی شده و راهکار صحیحی برای رفع آن ارائه شود. معمولا بسیاری از این مشکلات ریشه در کودکی فرد داشته و تا زمانی که بصورت اصولی برطرف نشود همراه اوست. خوشبختانه بدست آوردن مهارتهایی نظیر اعتماد بنفس در هر مرحله ای از زندگی با یکسری راهکارهای علمی و عملی قابل دستیابی است. یکی از بهترین راهکارهای برای حل دائمی این مشکل مراجعه به مشاور روانشناس است. علت اینکه محیطی فراهم می شود تا بتوان در قالب کارگاه های افزایش مهارت های اجتماعی، مشکلات خود را برطرف نمود. مژده به شما که در حال مطالعه این مطلب هستید! شما می توانید با شرکت در کارگاه های روانشناسی خانم دکتر جبلی با محوریت افزایش مهارت های اجتماعی، مشکلات خود را برطرف نمایید.

تاثیرات وجود اعتماد به نفس

اعتماد به نفس

داشتن مهارت اعتماد بنفس یک اصل اجتناب ناپذیر است. در صورتی که یک فرد این مهارت را داشته باشد خواهد توانست:

  • به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کند.
  • در تحصیل و شغل موفق شود.
  • مورد تحسین و تمجید افراد در جامعه قرار گیرد.
  • از خود رضایت داشته و آرامش روحی روانی داشته باشد.
  • و ده ها مورد دیگر …

تاثیرات نبود اعتماد به نفس

نبود اعتماد بنفس مشکلات بسیاری را برای فرد به همراه خواهد داشت. در این حالت موارد ذکر شده فوق می تواند کاملا برعکس برای فرد اتفاق بیافتد. متاسفانه وجود این مشکل زمینه ساز بسیاری از آسیب ها و بیماری های روحی و روانی است. به همین جهت توصیه می کنیم هر چه سریعتر نسبت به پیگیری و حل این مشکل و متعاقبا برای بدست آوردن مهارت لازم اقدام نمایید.

کسب مهارت اعتماد به نفس

به این منظور دو راهکار پیشنهاد می شود. راهکار اول مراجعه به روانشناس در قالب خدمات مشاوره فردی برای افزایش اعتماد به نفس است. برای اینکار می توانید از طریق شماره های موجود در صفحه تماس با ما ، ارتباط گرفته و زمان مراجعه برای خود رزرو نمایید. همچین راهکار دوم، شرکت در کارگاه های افرایش مهارت است که در زیر توضیح داده می شود.

نحوه شرکت در کارگاه های افزایش مهارت

در این حالت حدود 10 تا 20 نفر (خانم و آقا) در کارگاه ها شرکت می کنند. تعدد افراد این فرصت را فراهم می کند که بتوانند تمرین های کسب مهارتهای اجتماعی را بصورت واقعی انجام دهند. برای شرکت در کارگاه ها تنها کافیست به صفحه تماس با ما مراجعه کرده و در بخش چهارم، فرم درخواست خدمات غیرمشاوره ای را تکمیل و ارسال نمایید. زمانی که درخواست ها برای حضور در کارگاه های روانشناسی به حدنصاب رسید با شما تماس گرفته می شود.

شماره روانشناس و مشاور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.